Empun Kanaleipä-ateria

Lado lautaselle Vaasan ruispalan toinen puoli (n.27g), sen päälle hieman margariiniä ja kaksi siivua ohutta broilerinfileeleikkelettä ja viereen iso kasa tuoretta kurkkua ja jäävuorisalaattia.

Paista oliiviöljyssä suolalla ja sitruunapippurilla maustettu Broilerinfilee-leike (ohut) kypsäksi, laita sekin leivälle.

Päälle vielä 2%:sta raejuustoa iso kasa ja sitten syömään.

Ruokajuomaksi lasillinen ykkösmaitoa.

Paljon proteiinia, mukavasti kuituja ja kasviksia.

Rasvaakin on hyvin maltillisesti ja ennen kaikkea vatsa täyttyy.

Esalpaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti 100 gr75g8.2kcal0.8g0.8g0.1g0.9g
Kurkku, tuore95g10kcal0.6g1.6g0.1g0.7g
Ruispalat, Vaasan ruispalat, molemmat puolet (yksi n.27g)24g52kcal2g10g0.3g2.4g
Flora, 70 %, 2 tl3.6g22kcal0g0g2.5g0g
Broilerinfileeleikkele (Snellman), annos 15g12g10kcal1.9g0.2g0.1g0.1g
Maito, Ykkös145g59kcal4.8g6.9g1.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki74g59kcal9.6g1.5g1.5g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)72g81kcal16.5g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g602kcal72.4g42g15g8.2g
Valittu annoskoko500g301kcal36.2g21g7.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna250g151kcal18.1g10.5g3.8g2.1g
Arvot/100g100g60kcal7.2g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43278