Raakapuuro, porkkana

Reilu annos raakapuuroa:

Liota venänjyviä yön yli.
Laita kaikki tehosekoittimeen ja lisää rielu desi vettä.

Huristele kunnolla sekaisin, lisää vettä tarpeen mukaan.

Puuro on parhaimmillaan levättyään hetken (pellava turpoaa).

Lisää proteiinia saa helposti lisäämällä soijarouhetta.

Herttanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavarouhe reformi luomu37g119kcal10.7g2.6g7.4g11.5g
Marjahillo, keskiarvo , annos 5g56g88kcal0.3g21.1g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g296g83kcal1.8g17.6g0.6g7.4g
Vehnänjyvät (Reformi), annos 20g111g356kcal14.4g65.6g3.1g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1291kcal54.4g213.8g22.4g65.8g
Valittu annoskoko500g645kcal27.2g106.9g11.2g32.9g
Annoskoko puolitettuna250g323kcal13.6g53.5g5.6g16.5g
Arvot/100g100g129kcal5.4g21.4g2.2g6.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=44723