Lapinlaatikko

Pannulla ruskistus ja haudutus lihalle(n20min).

Perunoiden, sipulin paprikan pyöritys pannulla(viitosen minuuttia), mausta koko juttu valkopippurilla, paprikamausteella ja suolalla.

Uuniastiaan ja kolmenjuuston kerma päälle.

Uuni 225C n. 35 min. aivan älyttömän hyvää! (oikeastihan tuohon tulisi poron lihaa tai hirvikin käy).

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen12g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl74g89kcal2.5g2.7g7.4g0g
Porsaan lihasuikale, marinoitu148g296kcal19.2g4.3g23.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g237g142kcal3.6g30.8g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1075kcal51.6g79.4g62.8g5.6g
Valittu annoskoko500g538kcal25.8g39.7g31.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna250g269kcal12.9g19.9g15.7g1.4g
Arvot/100g100g108kcal5.2g7.9g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=45908