Lohi ranskankermakastikkeessa

N. 400 g lohta
purkki 5 % creme fraichea
mausteita maun mukaan: suola, tilli, sitruunapippuri, sitruunan/limen mehu

Annetaan maustua muutama tunti, viimeinen tunti huoneenlämmössä.

Lisätään uunivuokaan creme fraiche lohen ympärille.

Paistetaan uunissa noin 15-20 minuuttia noin 200 asteessa.

Tarjoillaan perunalisäkkeen ja kasvisten kanssa.

Totoro80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma kevyt rasvaa 5%49g44kcal1.9g3.7g2.4g0g
Lohifilee437g852kcal81.7g0g59g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g131kcal0g0g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g2053kcal167.2g7.4g152g0g
Valittu annoskoko500g1027kcal83.6g3.7g76g0g
Annoskoko puolitettuna250g513kcal41.8g1.9g38g0g
Arvot/100g100g205kcal16.7g0.7g15.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=46874