Italian Ketolihapullat

800 g Jauhelihaa (10% rasvaa)
2dl Valio Kuohukermaa
3kpl Kananmunia
1kpl Punasipulia
5kpl valkosipulin kynsiä
114g Pekonia
20g Oliiviöljyä (voi jättää pois)

Sekoita kaikki ainekset kipossa.

Pilko punasipuli pieneksi.

Pyörittele pulliksi ja paista uunissa pullien koon mukaan 200c 15-25min.

Nasusika
AineksetMääräEnergiaPHRK
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )6.6g59kcal0g0g6.6g0g
HK american pekoni 170g pakkaus39g125kcal4.7g0.2g11.7g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g24g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kananmuna keitetty56g80kcal7g0.2g5.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl66g225kcal1.3g2g23.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha274g454kcal52g0g27.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1923kcal131.8g11.2g149.2g2g
Valittu annoskoko500g961kcal65.9g5.6g74.6g1g
Annoskoko puolitettuna250g481kcal33g2.8g37.3g0.5g
Arvot/100g100g192kcal13.2g1.1g14.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=47583