Linssisoppa

1. Huuhtele linssit hyvin
2. pilko sipuli ja valkosipuli.

Kuullota pannulla
3. Lisää kaikki ainekset kattilaan ja keitä n.10 min
Mausta oman maun mukaan.

Oregano, ruohosipuli, persilja yms.

Ranzu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi243g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix41g36kcal0.4g8.5g0.2g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g8.1g13kcal1.4g1.7g0.1g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)100g35kcal1g6.9g0.5g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.2g3.4kcal0.3g0.5g0g0.1g
Kultasula rypsiöljy3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Linssi-punainen (raaka)57g172kcal14.2g28.3g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g604kcal35.8g96.2g9.4g15g
Valittu annoskoko500g302kcal17.9g48.1g4.7g7.5g
Annoskoko puolitettuna250g151kcal9g24.1g2.4g3.8g
Arvot/100g100g60kcal3.6g9.6g0.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=47870