Mustikkainen tuorepuuro

Lisää jäiset mustikat muiden aineksien joukkoon ja sekoita sauvasekoittimella keskenään.

Tarjoa viileänä.

Huomaa, että vehnäleseitä tulee ohjeen mukaan 10 grammaa, joka vastaa puolta desiä.

Pargus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canderel makeutusjauhe33g128kcal1g31g0g0g
Vehnänalkio, 1 rkl22g71kcal6.4g7.3g1.8g3.1g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl222g133kcal8.4g11.1g5.6g0g
Mustikka, Pakkasmarja222g74kcal1.1g14.2g1.3g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g813kcal33.8g127.2g17.4g20.8g
Valittu annoskoko500g406kcal16.9g63.6g8.7g10.4g
Annoskoko puolitettuna250g203kcal8.5g31.8g4.4g5.2g
Arvot/100g100g81kcal3.4g12.7g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48261