Seitifilee tomaatti-kasvispedillä

OHJE 4 hlölle.

Mausteiksi oregano, basilika, suola ja valkopippuri oman maun mukaan.

Pilko kasvikset pieniksi kuutioiksi ja laita ne uunivuoan pohjalle.

Kaada tomaattimurska, mausteet, öljy ja viini päälle.

Sekoita kevyesti.

Kypsytä uunissa 225 asteessa reilu 5 minuuttia.

Rullaa seitifileet rullalle ja nosta kasvispedin päälle.

Nosta lusikalla kasviksia ja lientä kalarullien päälle, jotta nekin maustuvat.

Kypsennä uunissa vielä 10-15 minuuttia, niin että kalat ovat kypsiä.

Tarjoa riisin tai perunoitten kanssa.

Mynthon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa33g5.5kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.9kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)25g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Seitifile, Findus, naturel 100g131g91kcal20.9g0g0.4g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)131g33kcal1.3g7.2g0g1.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g122g25kcal0.7g4.7g0.4g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Valkoviini, kuiva33g22kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g457kcal47.2g31.2g10.4g9.2g
Valittu annoskoko500g228kcal23.6g15.6g5.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna250g114kcal11.8g7.8g2.6g2.3g
Arvot/100g100g46kcal4.7g3.1g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48712