Tonnikalapasta (kolesteroliton)

1. Keitä makaronit
2. Silppua sipuli ja kuullota pannulla öljyssä
3. Lisää loput ainekset pannulle ja mausta oman maun mukaan
4. Valuta kypsät makaronit ja kaada ne "kastikkeen" joukkoon

Ranzu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kultasula rypsiöljy3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g81g57kcal1.6g2.7g4.2g0.5g
Makaroni tri-colori cappelli, torino108g378kcal16.2g72.3g2.7g3.2g
Tonnikala vedessä, rainbow50g50kcal10.1g0.3g1g0g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)67g87kcal6.7g2g6g0.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)133g47kcal1.3g9.2g0.7g1.9g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.7g2.8g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1332kcal73.2g178.6g36.6g13.8g
Valittu annoskoko500g666kcal36.6g89.3g18.3g6.9g
Annoskoko puolitettuna250g333kcal18.3g44.7g9.2g3.5g
Arvot/100g100g133kcal7.3g17.9g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48915