Jauheliha-vihannespata

Paista jauheliha ja mausta se. Lisää vettä, lihaliemikuutio sekä pilkotut perunat, porkkanat ja lanttu.

Keitä perunat melkein kypsäksi ja lisää pakastevihannekset.

Kun ovat kypsyneet kaada joukkoon tölkillinen kidneypapuja ja nauti.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, Pirkka, 1 prk96g102kcal7.7g16.4g1g12.5g
Rypsiöljy rainbow8g72kcal0g0g8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.5g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Lanttu 13g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana 39g13kcal0.2g2.1g0.1g1g
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g64g16kcal0.7g3.2g0g0g
Hernemaissipaprika Pirkka 200g45g31kcal1.8g4.9g0.4g0g
Naudan paistijauheliha 10% (HK)128g213kcal24.4g0g12.8g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 80g44kcal1.3g10.5g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)22g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1023kcal73.8g79.2g46.2g29.6g
Valittu annoskoko500g511kcal36.9g39.6g23.1g14.8g
Annoskoko puolitettuna250g256kcal18.5g19.8g11.6g7.4g
Arvot/100g100g102kcal7.4g7.9g4.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49994