Juustokakku persikoilla

200g Maitorahkaa 0,2%
200g Flora Vanilla 12%
200g Valio ProFeel Maustamatonta Tuorejuustoa 2%
4tl Liivatejauhetta+1dl kuumaa vettä
16kpl digestivekeksejä murskattuna (yksi n.10g)
75g sulatettua margariinia
1tl makeutusjauhetta
1/2 sitruunan mehu

Persikoita koristeeksi

Nypi keksinmurut ja sulatettu margariini tasaiseksi taikinaksi ja painele irtopohjavuokaan.

(Kannattaa leikata pohjalle sopivan kokoinen leivinpaperi, helpottaa irroittamista ja siirtämistä tarjolle)
Laita pohja jääkaappiin siksi aikaa kun valmistat täytteen.

Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi, lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, makeutusjauhe ja sitruunamehu.

Liota liivatejauhe kuumaan veteen ja sekoita se täytteeseen.

Kaada täyte pohjan päälle.

Anna tortun hyytyä jääkaapissa 3-4 tuntia, mitä pitempään sen parempi.

Itse pidän yleensä yön yli.

Irrota vuoan reunat varovasti ja jos onnistut siirrä torttu paremmalle tarjoilu astialle.

Koristele persikoilla :)

N11na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini Euroshopper31g225kcal0.3g0.3g25g0g
Persikat puolikkaina mehussa, Rainbow98g54kcal1.3g12.7g0g0g
Liivate 5g17kcal4.3g0g0g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore6.3g1.6kcal0g0.6g0g0g
Digestive (Bisca), annos 12g67g306kcal4.7g43.9g12.6g0g
Profeel tuorejuusto 2% 200g83g75kcal9.1g5.7g1.7g5g
Flora Vanilla 12%83g158kcal3.7g13.3g10g0g
Maitorahka, Ehrmann, 0,2%83g48kcal8.2g3.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1770kcal63.2g160g99g10g
Valittu annoskoko500g885kcal31.6g80g49.5g5g
Annoskoko puolitettuna250g443kcal15.8g40g24.8g2.5g
Arvot/100g100g177kcal6.3g16g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50833