Katkarapu-wokvihannes -salaatti

- Sulata jäiset katkaravut ja wokkivihannekset paistinpannulla miedolla lämmöllä.

Anna paistua kunnes vesi on haihtunut
- Pilko/suikaloi kurkku, tomaatti ja jäävuorisalaatti.

Sekoita keskenään kulhossa.

Lisää sekaan öljy.

- Anna katkarapu-wokkivihannespaistoksen hieman jäähtyä ja sekoita salaattiin.

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea85g8.5kcal0.9g0.7g0.2g1g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow166g66kcal3.5g11.3g0.7g5g
Katkarapu, rainbow66g66kcal15.2g0g0.6g0g
Kurkku, tuore95g10kcal0.6g1.6g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g83g17kcal0.5g3.1g0.2g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.9g53kcal0g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g441kcal41.4g33.4g15.4g15.8g
Valittu annoskoko500g220kcal20.7g16.7g7.7g7.9g
Annoskoko puolitettuna250g110kcal10.4g8.4g3.9g4g
Arvot/100g100g44kcal4.1g3.3g1.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50862