Kalkkunanakkikeitto

- Kuori ja pilko sipuli.

Pilko nakit.

- Laita kattilan pohjalle tilkka öljyä, ruskista nakit ja kuullota sipulit.

Kuori ja kuutioi tällä aikaa perunat.

- Siirrä paistetut sipulit ja nakit lautaselle syrjään, laita kattilaan kuutioidut perunat, vesi ja liemikuutiot.

Anna kiehua pari minuuttia, lisää keittojuurekset.

Kiehuttele kannen alla joku minuutti, niin että perunat ovat kypsiä.

- Lisää lopuksi nakit ja sipulit.

Tykkään itse aika miedoista mausteista tämän tyyppisissä ruoissa, mutta tietysti voi maun mukaan mausteita lisäillä.

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g84g50kcal1.3g10.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kalkkunanakki Atria 5%50g50kcal6g1.3g2.4g0g
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g75g19kcal0.8g3.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi3.3g11kcal0.1g0.5g0.9g0g
Vesi249g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g298kcal17.4g36.4g9g2.8g
Valittu annoskoko500g149kcal8.7g18.2g4.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna250g75kcal4.4g9.1g2.3g0.7g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.6g0.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50912