Vattusuun kevyt kääretorttu

Pohja:
4 munaa
1 dl sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
3/4 tl leivinjauhetta

Täyte:
1 prk (200g) Sunnuntai Vanilja-tuorejuustotyyppistä kasvirasvavalmistetta
200 g pakastevadelmia

Ohje:
1) Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.

2) Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi vaahtoon.

3) Levitä taikina kevyesti voidellun leivinpaperin päälle uunipellille.

Tasoita ja paista uunin keskitasossa 7-10 minuuttia.

4) Kumoa torttupohja kevyesti sokeroidun leivinpaperin päälle, irrota paperi varovasti ja anna jäähtyä.

5) Levitä jäähtyneelle pohjalle ensin tuorejuusto, sitten vadelmat.

Kääri levy paperia apuna käyttäen rullaksi.

Tmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 145g182kcal16g0.4g13.1g0g
Sokeri 52g211kcal0g52g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g104kcal3.1g21.2g0.4g1.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 28g93kcal0g22.7g0g0.4g
Leivinjauhe 2.4g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g121g327kcal9.7g14.5g24.2g0g
Vadelma 121g50kcal1.2g5g1g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1943kcal60.2g233.4g77.4g12g
Valittu annoskoko500g972kcal30.1g116.7g38.7g6g
Annoskoko puolitettuna250g486kcal15.1g58.4g19.4g3g
Arvot/100g100g194kcal6g23.3g7.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=51751