Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 262g92kcal12.1g5.1g0.8g6.5g
Kananmuna kuoreton 64g91kcal8g0.2g6.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 58g192kcal1.2g1.7g20.4g0g
Kevytmaito (Valio)58g27kcal1.9g2.8g0.9g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g58g210kcal16.3g1.2g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1001g1223kcal79g22g88.8g13g
Valittu annoskoko501g612kcal39.5g11g44.4g6.5g
Annoskoko puolitettuna250g306kcal19.8g5.5g22.2g3.3g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690