Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g132g101kcal3g0.7g9.6g0g
Sipuli 97g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Vesi176g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.8g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 88g105kcal2.7g4g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1001g532kcal15.6g30.8g37.4g3.8g
Valittu annoskoko501g266kcal7.8g15.4g18.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna250g133kcal3.9g7.7g9.4g1g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612