Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g29g213kcal0.3g0.3g23.4g0g
Sokeri 25g101kcal0g24.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 48g163kcal4.8g33.2g0.6g1.7g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%146g95kcal16.1g6.1g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml15g3.1kcal1.2g0g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.8g20kcal0g4.8g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g59g199kcal1.2g1.8g20.5g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 105g72kcal0.9g16g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1001g1943kcal65.2g181.2g103g5.2g
Valittu annoskoko500g972kcal32.6g90.6g51.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna250g486kcal16.3g45.3g25.8g1.3g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422284