Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell176g193kcal40.4g0g3.7g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g8.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka8.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g15g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Pirkka59g40kcal2.3g6.4g0.5g1.8g
Makaroni, keitetty, suolaa 234g226kcal7g45.9g0.7g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1001g928kcal100g105.8g9.8g8.8g
Valittu annoskoko501g464kcal50g52.9g4.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna250g232kcal25g26.5g2.5g2.2g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566