Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman75g128kcal9g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Palsternakka 28g18kcal0.1g3.3g0.1g1.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Juuriselleri 26g8.1kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1001g381kcal21g23.8g15.6g7.2g
Valittu annoskoko501g191kcal10.5g11.9g7.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna250g95kcal5.3g6g3.9g1.8g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.4g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512