Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1514g424kcal9.1g90.1g3g37.9g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g530g2067kcal1.1g514g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1476g5065kcal150.4g1033.3g17.7g51.7g
Leivinjauhe 76g133kcal3.9g28.6g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g121kcal0g30g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g30g110kcal1.1g24.1g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 833g1188kcal104.1g2.5g85.4g0g
Rypsiöljy 511g4519kcal0g0g511g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g27253kcal539.4g3445.2g1236.4g180g
Valittu annoskoko5000g13626kcal269.7g1722.6g618.2g90g
Annoskoko puolitettuna2500g6813kcal134.9g861.3g309.1g45g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257