Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 1754g913kcal207.7g1.8g7g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1754g747kcal6.7g71.9g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 965g2934kcal84.4g534.6g18.3g134.1g
Sipuli (kuorittu)316g85kcal4.1g15.2g0.6g5.4g
Siirappi 211g635kcal0.2g156g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10628kcal606.2g1559g51.8g279g
Valittu annoskoko5000g5314kcal303.1g779.5g25.9g139.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2657kcal151.6g389.8g13g69.8g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385