Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1497g270kcal8.4g37.4g6g10.5g
Porkkana 324g106kcal2g18g0.6g8.3g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.5g4.7g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g1996g369kcal20g67.9g2g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)324g405kcal30.2g9.1g25.9g0g
Timjami 5g14kcal0.5g1.3g0.4g1.8g
Basilika, kuivattu 10g25kcal1.4g2g0.4g4g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 499g864kcal37.9g11.5g74.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4461kcal219.2g348g222.8g66.4g
Valittu annoskoko5000g2230kcal109.6g174g111.4g33.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1115kcal54.8g87g55.7g16.6g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804