Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g971g583kcal14.6g126.2g1g8.7g
Lanttu 561g162kcal5.6g25.8g1.7g10.1g
Sipuli (kuorittu)209g56kcal2.7g10g0.4g3.6g
Oivariini, juokseva, rasvaseos69g495kcal0.3g0.3g55g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Vesi1832g0kcal0g0g0g0g
Made 770g525kcal120.7g0g3.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)366g586kcal9.9g9.9g55g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton117g188kcal9.4g4.7g15.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton82g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5222kcal326.8g356.4g264.2g45g
Valittu annoskoko5000g2611kcal163.4g178.2g132.1g22.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1306kcal81.7g89.1g66.1g11.3g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293