Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1435g790kcal23g189.2g2.4g12.2g
Lohifilee 857g1675kcal160.2g0g115.8g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%112g805kcal0g0g89.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 112g384kcal11.4g78.3g1.3g3.9g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1864g631kcal57g91.3g1.9g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g373g746kcal37.3g17.5g55.9g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 224g319kcal28g0.7g22.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10697kcal633.8g754g579.4g32.2g
Valittu annoskoko5000g5349kcal316.9g377g289.7g16.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2674kcal158.5g188.5g144.9g8.1g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983