Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g1429g357kcal15.7g71.4g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g179g63kcal7.1g6.3g0.7g8g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 857g1184kcal160.7g0g60g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl36g89kcal4.3g0.5g7.9g0g
Vesi2500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3385kcal375.6g156.4g137.2g16g
Valittu annoskoko5000g1693kcal187.8g78.2g68.6g8g
Annoskoko puolitettuna2500g846kcal93.9g39.1g34.3g4g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994