Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1265g304kcal22.9g27.8g3.8g29.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1265g439kcal57.9g24.4g3.8g31.4g
Broilerisuikale, keskiarvo 1012g1231kcal215g0g40.5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%506g658kcal15.2g10.1g65.8g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 506g1670kcal10.1g15.2g177g0g
Oliiviöljy 68g604kcal0g0g68.3g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g379g1480kcal110g2.3g110g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12771kcal862.2g159.6g938.4g122g
Valittu annoskoko5000g6386kcal431.1g79.8g469.2g61g
Annoskoko puolitettuna2500g3193kcal215.6g39.9g234.6g30.5g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191