Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 191g1384kcal2.3g0.8g155.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g763g4580kcal160.3g50.4g412.2g0g
Kananmuna kuoreton 2099g2995kcal262.4g6.3g215.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl1908g6489kcal38.2g57.3g667.9g0g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g10g36kcal0.1g8.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g30968kcal926.6g247.4g2901g0g
Valittu annoskoko5000g15484kcal463.3g123.7g1450.5g0g
Annoskoko puolitettuna2500g7742kcal231.7g61.9g725.3g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112903