Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli608g115kcal10.9g14.6g1.2g12.8g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g2005g1203kcal62.2g152.4g40.1g0g
Ketsuppi, Heinz456g469kcal4.1g109.8g0.5g5.5g
Vesi, vesijohtovesi 608g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1276g1403kcal319g0g12.8g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g49g437kcal0g0g48.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7257kcal792.4g553.6g206.4g36.6g
Valittu annoskoko5000g3628kcal396.2g276.8g103.2g18.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1814kcal198.1g138.4g51.6g9.2g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341