Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)2585g1835kcal41.4g405.8g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)298g81kcal3.9g14.3g0.6g5.1g
Janssonfile (Abba), annos 100g398g557kcal39.8g55.7g17.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl398g1352kcal8g11.9g139.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1312g722kcal40.7g84g26.2g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)10g72kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9235kcal267.6g1143.4g389g10.2g
Valittu annoskoko5000g4617kcal133.8g571.7g194.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2309kcal66.9g285.9g97.3g2.6g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411