Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1922g674kcal88.8g37.5g5.8g48.1g
Sipuli 288g87kcal3.6g13.8g0.6g4.9g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g601g721kcal20.4g21.6g60.1g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio26g65kcal4.5g0.8g5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g192g538kcal36.5g0g42.3g0g
Voi 48g349kcal0.6g0.2g39.1g0g
Vesi1922g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4867kcal308.8g147.8g305.8g106g
Valittu annoskoko5000g2434kcal154.4g73.9g152.9g53g
Annoskoko puolitettuna2500g1217kcal77.2g37g76.5g26.5g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169