Perukan pupupata

Paista lihat, sipuli, sienet ja porkkanat.

Lisää vesi ja laakerinlehti, hauduta tunnin verran.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 515 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jänis 1618g2104kcal341.9g0g80.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g485g146kcal4.9g19.4g1.5g0g
Sipuli 405g122kcal5.1g19.4g0.8g6.9g
Porkkana 421g138kcal2.6g23.4g0.8g10.7g
Rypsiöljy 66g579kcal0g0g65.5g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g65g239kcal0.6g54.4g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1941g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6657kcal710.2g233.2g302.8g35.2g
Valittu annoskoko5000g3329kcal355.1g116.6g151.4g17.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1664kcal177.6g58.3g75.7g8.8g
Arvot/100g100g67kcal7.1g2.3g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114575