Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1250g1783kcal156.3g3.8g128.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1042g583kcal88.5g52.1g2.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)104g10kcal1.6g0g0.6g88.5g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g208g1194kcal36.9g14.6g103.3g24.6g
Kauralese 521g1875kcal93.8g237.5g40.1g91.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g521g3125kcal109.4g34.4g281.3g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1250g2875kcal362.5g31.3g150g0g
Leivinjauhe 104g183kcal5.4g39.4g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23257kcal1708.8g826.2g1411g409.4g
Valittu annoskoko5000g11628kcal854.4g413.1g705.5g204.7g
Annoskoko puolitettuna2500g5814kcal427.2g206.6g352.8g102.4g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658