Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g1961g1373kcal313.7g0g5.9g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g25g42kcal2g7.8g0.2g0g
Purjosipuli 613g140kcal11.1g14.7g1.2g12.9g
Paprika punainen 74g22kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g343g70kcal2.1g13g1g4.8g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g49g128kcal4.9g4.9g9.8g0.7g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g1814g635kcal18.1g123.3g9.1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g74g650kcal0g0g73.5g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g25g52kcal0.1g10.5g0g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6220kcal705.4g355g202g56.2g
Valittu annoskoko5000g3110kcal352.7g177.5g101g28.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1555kcal176.4g88.8g50.5g14.1g
Arvot/100g100g62kcal7.1g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928