Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1450g4747kcal147.8g962.9g16g48.6g
Maitorahka (Pirkka)1450g957kcal174g58g4.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1160g383kcal38.3g56.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 319g455kcal39.9g1g32.7g0g
Basilika, tuore 12g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl29g261kcal0g0g29g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g580g1798kcal150.8g11.6g127.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17208kcal1102.4g2180.8g419.6g97.6g
Valittu annoskoko5000g8604kcal551.2g1090.4g209.8g48.8g
Annoskoko puolitettuna2500g4302kcal275.6g545.2g104.9g24.4g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206