Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g244g951kcal0.5g236.6g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g610g583kcal6.7g111g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g488g4390kcal0g0g487.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3659g988kcal47.6g175.6g7.3g62.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13824kcal109.6g1046.4g990.2g124.4g
Valittu annoskoko5000g6912kcal54.8g523.2g495.1g62.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3456kcal27.4g261.6g247.6g31.1g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234