Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g41g372kcal0g0g41.3g0g
Tomaatti 826g188kcal4.6g28.5g2.5g11.6g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus413g579kcal12.4g8.3g53.7g0g
Kesäkurpitsa3719g632kcal14.9g93g22.3g26g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3542kcal63.8g259.6g239.6g75.2g
Valittu annoskoko5000g1771kcal31.9g129.8g119.8g37.6g
Annoskoko puolitettuna2500g885kcal16g64.9g59.9g18.8g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281