Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2488g4129kcal472.6g0g248.8g0g
Sipuli (kuorittu)342g92kcal4.4g16.4g0.7g5.8g
Rypsiöljy 62g550kcal0g0g62.2g0g
Korppujauho 249g911kcal26.1g186.3g2.6g13.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)622g529kcal6.2g21.8g43.5g0g
Voileipäkinkku,snellman149g152kcal26.9g1.5g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 342g488kcal42.8g1g35.1g0g
Puolukka 746g290kcal3.3g50.7g3.7g19.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14282kcal1164.6g555.4g801.6g76.8g
Valittu annoskoko5000g7141kcal582.3g277.7g400.8g38.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3571kcal291.2g138.9g200.4g19.2g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514