Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g27g243kcal0g0g27g0g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1078g1790kcal204.9g0g107.8g0g
Sipuli 394g119kcal4.9g18.9g0.8g6.7g
Kesäkurpitsa zucchini 782g141kcal4.4g19.5g3.1g5.5g
Tomaatti 377g86kcal2.1g13g1.1g5.3g
Lihaliemijauhe/tiiviste 11g32kcal1.2g1.6g2.3g0.1g
Ruokosokeri14g55kcal0g13.5g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g809g2669kcal129.4g501.3g16.2g48.5g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1348g396kcal7.5g71.4g2.7g25.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11117kcal713g1287.2g322.4g184.6g
Valittu annoskoko5000g5559kcal356.5g643.6g161.2g92.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2779kcal178.3g321.8g80.6g46.2g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413