Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu125g100kcal2.3g22.3g1g2.5g
Soijakastike 451g272kcal23.3g42.8g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)417g113kcal5.4g20g0.8g7.1g
Fariinisokeri125g508kcal0g125.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g125g238kcal0g56.3g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g250g90kcal1.5g5.5g2.8g7g
Kuhafile, raaka3339g2404kcal540.9g0g23.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 167g1476kcal0g0g166.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10403kcal1146.8g544g390.6g33.2g
Valittu annoskoko5000g5201kcal573.4g272g195.3g16.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2601kcal286.7g136g97.7g8.3g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833