Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g1501g2357kcal327.2g0g106.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2252g1714kcal42.3g349g4.5g22.5g
Porkkana 450g147kcal2.8g25g0.9g11.5g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Maustepippuri, annos 1g30g0.9kcal0g0g0.3g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 17g35kcal5g1g1.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8888kcal777.2g807.6g230g96.4g
Valittu annoskoko5000g4444kcal388.6g403.8g115g48.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2222kcal194.3g201.9g57.5g24.1g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839