Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 877g916kcal196.7g0g13.1g0g
Arla Apetina 8% feta1299g1948kcal207.8g51.9g103.9g0g
Sipuli (kuorittu)649g175kcal8.4g31.2g1.3g11g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g195g146kcal2.5g35.1g0.4g2.7g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g33g292kcal0g0g32.5g0g
Ruokakerma Valio 5%1299g779kcal15.6g36.4g64.9g0g
Torino tumma proteiinipasta plus649g2208kcal149.4g344.2g24g39g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12928kcal1160.8g997.6g480.2g105.4g
Valittu annoskoko5000g6464kcal580.4g498.8g240.1g52.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3232kcal290.2g249.4g120.1g26.4g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087