Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g588g2118kcal164.7g11.8g158.8g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1765g388kcal17.6g79.4g0g35.3g
Sipuli (kuorittu)588g159kcal7.6g28.2g1.2g10g
Seiti fileitä Findus1177g824kcal188.2g0g3.5g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g294g1000kcal5.9g8.8g105.9g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g588g471kcal15.3g23.5g35.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9917kcal798.6g303.4g609.4g90.6g
Valittu annoskoko5000g4959kcal399.3g151.7g304.7g45.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2479kcal199.7g75.9g152.4g22.7g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168