Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 935g325kcal42.8g18g2.8g23.2g
Paprika punainen 467g137kcal4.4g21g1.9g8.9g
Palvikinkku HK 3%351g351kcal63.1g1.8g10.5g0g
Sipuli, paistettu 234g236kcal3g11.4g19.2g4g
Oliiviöljy 421g3719kcal0g0g420.6g0g
Herkkusieni 467g74kcal9.8g1.4g1.5g7g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)234g479kcal2.8g107.5g4g0g
Kidneypapu, suolaliemessä935g1028kcal72.9g168.2g4.7g74.8g
Papu valkoinen, keitetty 935g1006kcal78.8g130.8g3.3g65.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14759kcal558.8g927.8g937.2g367.6g
Valittu annoskoko5000g7380kcal279.4g463.9g468.6g183.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3690kcal139.7g232g234.3g91.9g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613