Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g1965g1395kcal31.4g314.5g2g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli275g74kcal3.9g10.5g1.7g3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 590g1024kcal103.8g0g68.1g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g59g9kcal1.9g0.6g0.2g0.6g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1297g713kcal40.2g83g25.9g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)28g198kcal0g0g22g0g
Kesäporkkana (Pirkka)786g197kcal4.7g41.7g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7222kcal371.8g900.6g243g7.2g
Valittu annoskoko5000g3611kcal185.9g450.3g121.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1806kcal93g225.2g60.8g1.8g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957