Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1229g1753kcal153.6g3.7g126g0g
Perunajauhot,rainbow1117g3620kcal1.1g904.9g1.1g15.6g
Sokeri 950g3855kcal0g948.7g0g0g
Leivinjauhe 28g49kcal1.5g10.6g0g0.1g
Mansikka 658g306kcal3.3g55.2g1.3g12.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g329g1281kcal0g321.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 658g270kcal6.6g27g5.3g24.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22267kcal332.2g4544g267.4g105g
Valittu annoskoko5000g11133kcal166.1g2272g133.7g52.5g
Annoskoko puolitettuna2500g5567kcal83.1g1136g66.9g26.3g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386