Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g1399g5315kcal75.5g447.6g349.7g23.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g157kcal0g0g17.5g0g
Tomaatti 1224g279kcal6.9g42.2g3.7g17.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 699g2092kcal125.9g8.4g174.8g0g
Pinjansiemenet, Parrots87g542kcal25.3g11.4g48.1g3.2g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 699g925kcal18.4g22.4g83.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)175g220kcal19.2g0.5g15.7g0g
Juusto, mozzarella 350g912kcal65g0g71g0g
Sipuli, tuore350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21071kcal681.4g1098.6g1530.2g100g
Valittu annoskoko5000g10536kcal340.7g549.3g765.1g50g
Annoskoko puolitettuna2500g5268kcal170.4g274.7g382.6g25g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905