Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g68g244kcal30.5g27.1g4.1g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g1850g6474kcal221.9g1313.2g38.8g55.5g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g1233g2220kcal185g258.9g53g542.5g
Rypsiöljy rainbow308g2774kcal0g0g308.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1541g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23423kcal874.8g3198.4g808.4g1196g
Valittu annoskoko5000g11712kcal437.4g1599.2g404.2g598g
Annoskoko puolitettuna2500g5856kcal218.7g799.6g202.1g299g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330