Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g107g494kcal0.5g0.5g54.8g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g430g1676kcal0.9g416.7g0g0g
Raparperi 2062g695kcal14.2g113.4g2.1g28.9g
Culinesse (Flora), annos 10g537g2470kcal2.7g2.7g273.9g0g
Sokeri 639g2595kcal0g638.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu473g596kcal52g1.4g42.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 698g2396kcal71.1g488.7g8.4g24.4g
Leivinjauhe 22g38kcal1.1g8.1g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka22g86kcal0g21.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g11g33kcal1.2g6.4g0.8g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22155kcal287.4g3395.6g765g112.8g
Valittu annoskoko5000g11077kcal143.7g1697.8g382.5g56.4g
Annoskoko puolitettuna2500g5539kcal71.9g848.9g191.3g28.2g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570