Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)548g1151kcal76.7g3.3g93.1g0g
Pekoni, paistettu 183g941kcal30g0g92.6g0g
Sipuli 201g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Paprika punainen 310g91kcal2.9g14g1.2g5.9g
Paprika vihreä 310g66kcal2.9g7.8g0.9g5.9g
Tomaatti 1370g312kcal7.7g47.3g4.1g19.2g
Voi 73g530kcal0.9g0.3g59.4g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1607g2292kcal200.9g4.8g164.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 365g1206kcal7.3g11g127.8g0g
Paprikajauhe 15g47kcal2.2g2.7g1.9g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13391kcal668g201.6g1092.2g79.8g
Valittu annoskoko5000g6696kcal334g100.8g546.1g39.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3348kcal167g50.4g273.1g20g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614