Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen2356g3063kcal400.5g47.1g193.2g2.4g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g785g110kcal14.9g3.1g3.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu26g27kcal2.1g4.3g0.2g0.5g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g1309g3534kcal144g628.3g39.3g2.6g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 524g358kcal7.9g22g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14184kcal1138.8g1409.6g525.6g11g
Valittu annoskoko5000g7092kcal569.4g704.8g262.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3546kcal284.7g352.4g131.4g2.8g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902